Via het project ‘Gemeente voor de Toekomst’ maakt BBL, samen met haar partnerorganisaties en jouw gemeente, werk van de transitie naar een duurzame gemeente! Het project omvat een aanbod van meer dan 80 concrete en betaalbare activiteiten uit de milieubeweging, die leiden tot een blijvend resultaat.

Gemeente voor de Toekomst

Omschrijving

Levendige kernen met aangename woningen. Werk, de school, winkels dichtbij. Overal vlot naar toe, te voet, met de fiets of een gedeelde elektrische wagen. Natuur krijgt ruimte én er is groen in de stad. De energie die we verbruiken is hernieuwbaar. De producten die we gebruiken zijn circulair. We delen met onze buurt. Eten is lekker, gezond en lokaal geproduceerd. Via het project ‘Gemeente voor de Toekomst’ maakt BBL dit, samen met haar partnerorganisaties,  samen met jou waar! Het project omvat een aanbod van meer dan 80 concrete en betaalbare activiteiten uit de milieubeweging, die leiden tot een blijvend resultaat.

Bond Beter leefmilieu

Bond Beter Leefmilieu werkt samen met organisaties, burgers, overheden en ondernemingen, met één doel: de transitie maken naar een duurzame, hernieuwbare samenleving. Om dat te realiseren, is er een omslag nodig op het vlak van energie, mobiliteit, grondstoffen, voeding en ruimtelijke ordening. BBL investeert actief in een groeiende groep van aangesloten organisaties. Bovendien zet de organisatie ook projecten en campagnes op poten, om die transitie in de praktijk waar te maken. Kortom, ze bundelt de krachten om nu de juiste keuzes te maken. Voor de toekomst.

Contactgegevens

Jessika De Lille
02 282 17 48
jessika.de.lille@bblv.be

Kostprijs

Betalend aanbod